Web Office Directory

Το Web Office είναι ένας μικρός και περιεκτικός κατάλογος ιστοσελίδων με επιλεγμένα links υψηλής ποιότητας. Μπορείτε ως επισκέπτες να βρείτε μέσα από τις διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες είναι οργανωμένος ο κατάλογος, ιστοσελίδες και web sites που ανήκουν στον τομέα που επιλέξατε και θα σας είναι χρήσιμα και λειτουργικά. Θα προσπαθούμε σταδιακά να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε τον κατάλογο με καινούργια, χρήσιμα links.

Θεματικές Κατηγορίες

Αθλητισμός

Ιστοσελίδες που αφορούν τον αθλητισμό, τα sports, και συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως ο στοιχηματισμός.

Αυτοκίνητο / Μηχανή

Sites που καλύπτουν το χώρο της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από τα αυτοκίνητα μέχρι τις μηχανές.

Διασκέδαση

Ιστοσελίδες σχετικές με τον τομέα της διασκέδασης. Από εστιατόρια, clubs και σινεμά μέχρι ταξιδιωτικές επιλογές και προτάσεις διασκέδασης.

Διατροφή

Σύνδεσμοι που καλύπτουν τον τομέα της διατροφής και των τροφίμων. Προτάσεις σελίδων με συνταγές μαγειρικής, διατροφικές συμβουλές και διαίτες.

Εκπαίδευση / Επιστήμες

Sites που αφορούν το χώρο των επιστημών και της εκπαίδευσης. Ερευνητικά κέντρα, πανεπιστημιακά ιδρύματα, και εκπαιδευτικές ιστοσελίδες.

Εμπόριο / Επιχειρήσεις

Web sites εμπορικού χαρακτήρα, διαδικτυακά καταστήματα προϊόντων καθώς και ιστοσελίδες επιχειρήσεων μικρού ή μεγάλου μεγέθους.

Πολιτισμός / Τέχνες

Ιστοσελίδες μουσείων, καλλιτεχνών, και δημιουργών, προτάσεις από μουσικές και θεατρικές σκηνές καθώς και ιστοχώροι εικαστικών εκθέσεων.

Σπίτι / Οικογένεια

Ιστοχώροι σχετικοί με την κατοικία και τις ανάγκες μιας οικογένειας. Προτάσεις ιστοσελίδων με συμβουλές και χρηστικά tips για το σπίτι.

Υγεία / Ευεξία

Sites για το χώρο της υγείας, από ιατρικές υπηρεσίες μέχρι συμβουλές σωστής διατροφής και εκγύμνασης για την κατάκτηση της ευεξίας.

Υπηρεσίες

Ιστοσελίδες επαγγελματιών από τομείς παροχής υπηρεσιών. Ιστοχώροι σύγκρισης τιμών και υπηρεσιών και ποιοτικής αξιολόγησης προϊόντων.

Υπολογιστές / Ίντερνετ

Web sites που καλύπτουν τον τομέα των υπολογιστών και του διαδικτύου, καθώς και συναφείς υπηρεσίες του ψηφιακού κόσμου.

Blogs / Ιστοσελίδες

Blogs και προσωπικές ιστοσελίδες με ενδιαφέρον, που καλύπτουν από το δικό τους πρίσμα, διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Directory

directory

Το directory βρίσκεται σε φάση οργάνωσης και αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, για αυτό θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί σταδιακά η νέα δομή του.

Web Office

office

Το web office έχει στόχο να σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε με εύκολο τρόπο, sites που θα προσφέρουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που ψάχνετε.